Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«او زیاد اهل حرف زدن نیست و من هم همین‌طور بنابراین مکالمه برقرار کردن در این شرایط کار سختی است.»

این جملاتی است که گریژمان در نشست خبری پیش از دیدار سه‌شنبه با خنده‌ای بر لب در پاسخ به پرسشی در خصوص رابطه‌اش با «لیونل مسی» به زبان آورده بود.

گریژمان در ادامه گفته بود: البته یک بار با هم چای خورده‌ایم و این یعنی در مسیر درستی هستیم؛ جمله‌ای که بوی خوشایندی از آن بر نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای یک مهاجم تازه وارد به جمع آبی اناری ها، کنار آمدن با مسی همواره یکی از کلیدی‌ترین فاکتورهای موفقیت در نیوکمپ بوده است.

«زلاتان ابراهیموویچ» زیاد در این مورد موفق نبود؛ در کتابی که توسط «سباستین فست» روزنامه‌نگار آرژانتینی با عنوان «راز مسی» منتشر شده است، داستانی از مسی وجود دارد؛ مسی یک روز در اتوبوس حامل بازیکنان بارسا به «پپ گواردیولا» پیامکی با این مضمون می‌دهد «می‌توانم به وضوح ببینم که دیگر برای تیم اهمیت ندارم...»

این پیامک واکنش مسی به حضور زلاتان در نوک خط حمله بارسا و تغییر پست مرد آرژانتینی به کمی عقب‌تر در آغاز فصل ۲۰۰۹ – ۲۰۱۰ بود.

نتیجه این پیامک بازگشت سریع فوق ستاره آلبی سلسته به پست ۹ کاذب و فروش زلاتان در عرض یک سال بود.

«الکسیس سانچز» و «داوید ویا» دیگر مهاجمانی بودند که در کنار مسی تقلای زیادی کردند؛ ویا با قربانی کردن خود و تبدیل شدن به یکی از برجسته‌ترین وینگرهای کمک حال مسی در فینال لیگ قهرمانان سال ۲۰۱۱ مقابل منچستریونایتد، از این چالش عبور کرد اما سانچز هرگز موفق نشد با مسی کنار بیاید.

«نیمار» و «لوئیس سوارز» سمت دیگری از داستان هستند؛ سوآرز به بهترین دوست داخل و خارج از زمین مسی تبدیل شد و مرد برزیلی از همان ابتدا تکلیف خود را روشن کرد؛ او به این نتیجه رسید که تنها و تنها برای کمک به مسی در بارسلونا است.

با این حال نیمار همچنان از اینکه مسی تیتر نخست تمام روزنامه‌های ورزشی را به خود اختصاص می‌داد، آزرده‌خاطر بود به‌ویژه یک روز پس از بازگشت شگفت‌انگیز بارسا مقابل پاری‌سن‌ژرمن که تحت تاثیر خلاقیت منحصربفرد ستاره برزیلی رخ داده بود؛ بنابراین نیمار تصمیم گرفت از «زیر سایه مسی» خارج شود.

با این وجود گریژمان حتی پیش از پیوستن به بارسا می‌دانست که شرایط برای او سخت خواهد بود چرا که خواسته مسی بازگشت نیمار به نیوکمپ بود نه هیچ‌کس دیگر.

در طول تابستان زمزمه‌هایی از رختکن بارسا به گوش می‌رسید و رمزگشایی آن حاکی از وتو شدن انتقال مرد فرانسوی به نیوکمپ توسط مسی بود؛ با این وجود، گزارش‌ها از منابع حامی نیمار درز پیدا می‌کرد و سخت است که باور کنیم مسی سعی داشته تا مانع از خرید بازیکنی شود که توافقات بر سر انتقال وی پیش‌تر انجام شده بوده و تنها دلیل تعویق عملی شدن آن، انتظار برای سر رسیدن موعد کاهش رقم فسخ قرارداد وی در تاریخ اول جولای بود.

با این حال، چه این شایعات صحت داشته باشد چه نه، استقبال از گریژمان از همان روز اول گرم نبود.

مسی در مصاحبه‌ای که اوایل فصل انجام داد، در پاسخ به این پرسش که آیا با گریژمان آشنا شده است یا نه گفته بود: خیلی کم؛ تازه از مصدومیت به تمرین تیم اضافه شده‌ام؛ آنها در اردو بودند و زمانی هم که برگشتند ما مدت زیادی باهم (مسی و گریژمان) در رختکن نبودیم.

زمانی که گریژمان در نخستین بازی خانگی خود ۲ گل به ثمر رساند، سعی کرد تا با گفتن این جمله برای مسی خود شیرینی کرده و در دل او جا باز کند «بارها دیده‌ام که مسی چنین گل هایی می‌زند و از او تقلید کردم»؛ با این وجود برخی از گزارشگران با رد این ادعا گفتند که گریژمان حتی نمی‌تواند شادی بعد از گل طبیعی و بی‌ادعای او را تقلید کند.

چه کسی می‌داند شاید دویدن گریژمان به پشت دروازه و گرفتن یک مشت پولک از دست یک توپ جمع کن از قبل برنامه‌ریزی شده و پاشیدن نمایشی آن روی هوا با واکنشی نه‌چندان قابل توجه از سوی مسی مواجه خواهد شد.

یکی از جملات مرسومی که از دیرباز در نیوکمپ و کمپ تمرینی خوآن گامپر وجود داشته، این بوده است : «ما اینجا از این کارها نمی‌کنیم»؛ طی سالیان متمادی به سرمربیان تازه‌واردی که قصد داشتند تمرینات تازه‌ای به بازیکنان داده یا بازیکنان تازه واردی که تصمیم داشتند پس از گل زدن با رقص‌های عجیب و غریب خوشحالی کنند، این جمله گوشزد شده است.

خوشحالی گریژمان به سبک لبرون جیمز برای پذیرفته شدن در نیوکمپ هیچ کمکی به او نخواهد کرد و این کارها جدا از کینه‌ای است که هواداران بارسا بابت ساختن مستند معروف و جنجالی «تصمیم» از گریژمان به دل گرفته‌اند.

در نهایت، آنچه در راستای پذیرش گریژمان در نیوکمپ می‌تواند به او کمک کند، کارهایی است که مرد فرانسوی برای تیم انجام می‌دهد؛ ویا ثابت کرد که تازه‌واردها هم می‌توانند بدون اینکه دوست صمیمی مسی باشند، از چالش نیوکمپ سربلند بیرون بیایند.

اگر گریژمان بتواند به بارسلونا در بازی‌های حساس کمک کند، آن‌گاه ورق به سمت او برخواهد گشت؛ مسی، سوارز و نیمار در درجه اول از حیث دوستی همانند سه تفنگدار بودند و در درجه دوم نیز از لحاظ قدرت مثلثی را تشکیل داده بودند که مقاومت برابر آنان تقریبا غیرممکن بود.

گریژمان اما کار خود را بدون توجه به اطرافش آغاز کرده است؛ سه گل در هفت بازی افتتاحیه لالیگا آمار معقولی است اما او تا اینجا زیر سایه ۲ اتفاق قرار گرفته است؛ یکی غوغای «آنسو فاتی» و دیگری آخر هفته شگفت‌آور «کارلوس پرز»؛ علاوه بر این، هر ۲ جوان بارسا از پست وینگر و به اصطلاح سرباز مسی بودن رضایت دارند؛ گریژمان در سوبی مقابل، پس از جدایی از رئال سوسیداد با پست وینگر بیگانه شده و در اتلتیکو نیز پست معمول وی بازیکن پشت مهاجم نوک بود؛ پستی که در بارسلونا سرقفلی مسی است.

حتی سوارز هم در روزهای نخست حضور در نیوکمپ در زمین زیاد با مسی کنار نمی‌آمد اما از آنجا که هر ۲ اهل آمریکای جنوبی هستند، مکالمات خارج از زمین بازی باعث تعدیل رابطه و از بین رفتن مشکلات شد اما در مورد گریژمان شرایط به کلی متفاوت است.

همان‌طور که گریژمان هفته گذشته تایید کرد، برقرار کردن چنین مکالمه‌ای با مسی کار سختی است؛ بازیکنی که اغلب با لقب شاهزاده کوچک شناخته می‌شود و کسی که همیشه پادشاه کاتالونیا بوده به نظر قادر به برقراری مکالمه نیستند؛ بنابراین تنها راه گریژمان برای حرف زدن با مرد آرژانتینی از طریق توپ فوتبال امکان‌پذیر است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مسی گریژمان بارسلونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه صبح نو در شماره امروز خود نوشت:

سخنان مهدی نصیری در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی واکنش برانگیز شده است. او در این مصاحبه از ضرورت اتحاد اپوزیسیون جمهوری اسلامی سخن گفته؛ یعنی اتحاد شاهزاده با تاج‌زاده. جمهوری‌خواهان با هواداران سلطنت. این سخنان چندان قابل نقد نیست، نه از آن باب که سخن بسیار دقیق و فکر شده‌ و ایده‌ای است که از عطاری هیچ‌کس جز عطاری نصیری نمی‌توانسته بیرون بیاید، نه از تاج‌زاده که از شاهزاده تا مسیح هم نتوانستند چند ماهی دور یک میز بنشینند و امروز به یکدیگر فحش‌های مثبت ۱۸ می‌دهند. بنابراین امتناع این ایده از روز روشن‌تر است. و باز نه جای تعجب که نصیری چنین سخنانی را بر زبان رانده که جای تعجب نیست؛ چراکه مسیر هر فرد رادیکالی، افتادن در چرخه رادیکالیسم است.

بنابراین مدعای مطلب حاضر نه نقد این سخن نصیری که نقد روشنفکران ایرانی است که در ۲۰۰ سال اخیر قدمی به جلو برنداشتند و همچنان اسیر توهم‌اند. توهمی که باید آن را توهم انفکاک از جامعه و بیگانگی با انسان ایرانی نامید.

باید مسیر طی شده و جریان روشنفکری ایرانی نقد شود که امروز مهدی نصیری در این نحله خود را قرار داده است. نقد روشنفکران نه از باب غرض با این جماعت، بلکه از فرط بیگانگی است که با جامعه دارند و رؤیاهایی که این‌ها در دویست سال اخیر به جای فکر، ایده و اندیشه پیشرفت به‌عنوان جنس بنجل به مردم ایران فروخته‌اند و به جای پیشرفت و توسعه برای مردم ایران، وضعیتی ایجاد کردند که بعد از دویست سال دوباره ایده بازگشت به وضعیت دویست سال گذشته را تئوریزه می‌کنند.

روشنفکر ایرانی ۲۰۰ سال است که اسیر این توهم است، از مردم سخن می‌گوید؛ اما فهمی از مردم ندارد. روشنفکر ایرانی که علیه سلطنت شورید و امروز دوباره به سلطنت رسیده است. زمانی مخالف شهر بود و زندگی در روستا را تئوریزه می‌کرد و امروز مقلد غرب و مدرنیته شده است.

این موجود ناقص‌الخلقه در عرصه فکری ایران باید پاسخگو باشد که چگونه با همه ادعای روشنفکری خود و تحقیر جامعه از تولید یک ایده هم عاجز مانده و امروز مهدی نصیری بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که عمری به آنان فحش داده و نان فحش دادن به آنان را سر سفره خود برده است.

رمانتیسم روشنفکر ایرانی عارضه‌ای است که روشنفکر فکر می‌کند که فهم بالاتری از جامعه دارد؛ اما در عمل جز همین آشفتگی فکری و مشتی کلیات که به درد کسی نمی‌خورد غیر از اداهای روشنفکری، رویکرد شاهزاده تا تاج‌زاده نشان می‌دهد که روشنفکر ایرانی بعد از حدود ۲۰۰ سال دستش خالی است، جز اینکه تلاش می‌کند آشی بار بگذارد که هر چیز اضافه خانه را در آن بریزد. مهدی نصیری چیز تازه‌ای نگفته، بلکه ۲۰۰ سال آشفتگی روشنفکر ایرانی را دوباره با دو کلمه شاهزاده و تاج‌زاده روایت و توصیف کرده است. اتفاق خاصی، نیفتاده فقط روشنفکران ایرانی مشغول کار هستند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901683

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری: آقای نصیری! انتقادهایتان روی چشم؛ اما شاهزاده شویی چرا؟
  • آنتونی هاپکینز در نقش آهنگساز مشهور بازی می‌کند
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • پادشاهی که دستورات عجیب صادر می کرد | گفت و گو با پادشاه عجیب را از دست ندهید
  • ببینید | جمله خاص پادشاه عربستان درباره غرور ایرانی‌ها به صدام به روایت ظریف
  • صعود بایرن مونیخ به فینال لیگ قهرمانان اروپا با برتری 3-0 مقابل بارسلونا در نیوکمپ (2013/5/1) / فیلم
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • توهمات یک ذهن افراطی
  • اسراری که گورهای تاریخی افشا کردند